happii mobil tilbud

LG Electronics Nexus 5 - Black
2.399,-

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvad er mms?

Med mms kan du sende og modtage beskeder, der indeholder tekst, billeder, video og lydklip.

Alle mobiltelefoner, der har mms funktionen, kan benytte denne service. Er du i tvivl, om din telefon kan benytte denne funktion, kan du evt. kigge i din telefonmanual.

Lynhurtigt 4G-internet på mobilen

Vi understøtter nu 4G, så du kan få lynhurtigt internet på mobilen. Du skal bar...

Nye priser

Så er vi klar med nye priser til sommerferien. Vores 3 timers abonnement har fået mere data, vi er g...