Hvad er mms?

Med mms kan du sende og modtage beskeder, der indeholder tekst, billeder, video og lydklip.

Alle mobiltelefoner, der har mms funktionen, kan benytte denne service. Er du i tvivl, om din telefon kan benytte denne funktion, kan du evt. kigge i din telefonmanual.

8 og 13 timer fri tale, fri sms/mms og data

happiimobil har netop puttet 2 ekstra timers tale i vores 2 største pakkeabonnementer, så du nu får ...