happii mobil tilbud

Samsung Galaxy S5 mini - Gold
3.118,-
HTC One - Black
2.946,-

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Kan jeg sende en sms til en e-mail adresse?

Ønsker du at sende en sms fra din mobiltelefon til en e-mail adresse, skal du gøre følgende:

Modtager nummeret skal være: 200
I tekstfeltet skal du starte med at skrive e-mail adressen, lave et mellemrum, og så skrive den tekst du vil sende.

Beskeden kan højst være på 160 tegn inkl. e-mail adressen.

Nye priser

Så er vi klar med nye priser til sommerferien. Vores 3 timers abonnement har fået mere data, vi er g...