Kan jeg sende en sms til en e-mail adresse?

Ønsker du at sende en sms fra din mobiltelefon til en e-mail adresse, skal du gøre følgende:

Modtager nummeret skal være: 200
I tekstfeltet skal du starte med at skrive e-mail adressen, lave et mellemrum, og så skrive den tekst du vil sende.

Beskeden kan højst være på 160 tegn inkl. e-mail adressen.

Lynhurtigt 4G-internet på mobilen

Vi understøtter nu 4G, så du kan få lynhurtigt internet på mobilen. Du skal bar...

Nye priser

Så er vi klar med nye priser til sommerferien. Vores 3 timers abonnement har fået mere data, vi er g...