Begrænsningskode? Ugyldig simkort?

Hvis din mobiltelefon beder dig om at indtaste en "Begrænsningskode" eller viser beskeden "Ugyldig simkort" er din mobiltelefon sim-låst til dit tidligere mobilselskab.

Når du køber en mobiltelefon ved et andet teleselskab, i forbindelse med et abonnement, lægger de ofte en netværksspærring (sim-lås) ind. Dette er en spærring, der forhindrer dig i at bruge din telefon sammen med andre abonnementer i bindingsperioden. Når din bindingsperiode er ovre, kan du få udleveret en kode til at åbne mobiltelefonen ved at henvende dig til dit tidligere teleselskab.

Det er vigtigt, at du selv henvender dig til dit tidligere selskab og får oplyst koden. happiimobil kan desværre ikke få koden oplyst af dit tidligere mobilselskab.

Lynhurtigt 4G-internet på mobilen

Vi understøtter nu 4G, så du kan få lynhurtigt internet på mobilen. Du skal bar...

Nye priser

Så er vi klar med nye priser til sommerferien. Vores 3 timers abonnement har fået mere data, vi er g...