Hvad er sikkerhedskoden til min mobiltelefon?

En sikkerhedskode skal normalt benyttes ved større ændringer af telefonens indstillinger. Nogle telefoner vil også spørge efter PIN kode2, og/eller PUK kode2, som du kan finde under dit kundelogin.

Nokia standard kode: 12345
Ericsson standard kode: 1234 eller 0000
Motorola standard kode: 123456
Samsung standard kode 00000000

Hvis ingen af disse koder fungerer, skal du henvende dig ved et serviceværksted ved mobilproducenten.

8 og 13 timer fri tale, fri sms/mms og data

happiimobil har netop puttet 2 ekstra timers tale i vores 2 største pakkeabonnementer, så du nu får ...