header  
 
Glemt adgangskode? Login   
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvad er sikkerhedskoden til min mobiltelefon?

En sikkerhedskode skal normalt benyttes ved større ændringer af telefonens indstillinger. Nogle telefoner vil også spørge efter PIN kode2, og/eller PUK kode2, som du kan finde under dit kundelogin.

Nokia standard kode: 12345
Ericsson standard kode: 1234 eller 0000
Motorola standard kode: 123456
Samsung standard kode 00000000

Hvis ingen af disse koder fungerer, skal du henvende dig ved et serviceværksted ved mobilproducenten.
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |