Om os

happiimobil er en del af happii.dk, der forhandler elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. happii.dk forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HiFi, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris. Vores størrelse og ejerforhold gør, at vi ligeledes har særdeles gode vilkår vedr. mobiltelefoni. Dette kommer dig til gavn, og vi vil til enhver tid sikre, at vi tilbyder dig de bedste mobilydelser i markedet.