Kan jeg bruge min mobiltelefon i udlandet?

Du skal være tilmeldt tjenesten Udlandstelefoni før du kan bruge din mobiltelefon i udlandet. Du kan altid tilmelde og framelde denne service via dit kundelogin.

Du kan også tilmelde og framelde dig udlandstelefoni via SMS:

Tilmelding af Udlandstelefoni:
Send en sms med teksten "udland ja" til 1919

Framelding af Udlandstelefoni:
Send en sms med teksten "udland nej" til 1919

Det koster kun almindelig sms-takst. Til/fra melding sker med det samme.

Bemærk: Når du tilmelder dig Udenlandstelefoni, skal dette gøres inden for den danske grænse, da telefonen ikke kan opdateres på udenlandsk net.