Hvordan ændrer jeg svartiden?

Svartid er betegnelsen for den tid din telefon ringer, inden at den viderestiller over til Telefonsvareren. Standard svartiden er 15 sekunder.

Du kan ændre svartiden ved at taste følgende:

**61*Telefonsvarer nummer**antal sekunder# og tryk herefter på "Ring op" tasten.

Dit Telefonsvarernummer kan du finde via dit kundelogin og muligheder for "antal sekunder" er: 5, 10, 15, 20, 25 og 30 sekunder.