Hvordan aflytter jeg Telefonsvareren i udlandet?

Hvis du befinder dig i udlandet og vil aflytte din Telefonsvarer, skal du bruge den kode, som du lavede første gang, du ringede til telefonsvareren (din standardkode er 1234).

Vær opmærksom på at aflytning af Telefonsvareren takseres som et normalt opkald. Befinder du dig i udlandet betragtes opkaldet som et opkald fra udlandet til Danmark. Se priser under "Priser"