Mms opsætning på iPhone

Har du behov for at foretage en manuel opsætning, skal du gøre følgende:

Gå ind i Indstillinger > Generelt > netværk > mobildatanetværk > Mms APN

APN: mms
Brugernavn:
Adgangskode:
MMS Proxy: 194.182.251.15:8080
MMSC: 192.168.241.114:8002

Du skal også gå ind i Indstillinger > Telefon > Mit nummer, og indtaste dit telefonnummer her.

Efter indtastningerne er det vigtigt, du slukker din iPhone helt og tænder den igen. Nogen gange skal man gøre dette et par gange, før det virker.