Hvorfor kan jeg ikke sende en sms?

Hvis du ikke kan sende en sms besked kan det skyldes, at nummeret til beskedcentralen (kan også hedde servicecenter eller sms-central) på din mobiltelefon er angivet forkert.

Kig i din telefonmanual om hvordan du finder beskedcentralnummeret i din mobiltelefon.

Indtast herefter beskedcentralnummeret, som er +4540390999. Det er vigtigt, at du angiver hele tallet inkl. +45.