header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 

Hvordan sender og modtager jeg e-mails på min mobiltelefon?

På de fleste mobiltelefoner har du mulighed for at sende og modtage e-mail via GPRS (datatrafik). Kik i din telefonmanual for at få vejledning til opsætningen.

Den udgående server hedder relay.tdcmobil.dk

Alle andre indstillinger, skal du have fra din mailudbyder.

Hvis du sender og modtager e-mails i udlandet skal du være opmærksom på at prisen kan være højere end normal takst. Du finder de aktuelle priser under menupunktet "Priser".
Kundeservice Tlf 86 51 88 88 Åbningtid kl. 8-17
lynhurtig data på din mobil
 
happiimobil.dk • Postboks 201 • 8310 Tranbjerg • Tlf. 70 42 43 10 •kundeservice@happiimobil.dk
Dankort VISA VISA Electron MasterCard