header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvordan sender og modtager jeg e-mails på min mobiltelefon?

På de fleste mobiltelefoner har du mulighed for at sende og modtage e-mail via GPRS (datatrafik). Kik i din telefonmanual for at få vejledning til opsætningen.

Den udgående server hedder relay.tdcmobil.dk

Alle andre indstillinger, skal du have fra din mailudbyder.

Hvis du sender og modtager e-mails i udlandet skal du være opmærksom på at prisen kan være højere end normal takst. Du finder de aktuelle priser under menupunktet "Priser".
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |