Internet opsætning på iPhone

Efter opdatering til iOS4 har netværket automatisk indstillet telefons opsætning til det mobile datanetværk, hvilket inkluderer både MMS og internet.

Har du behov for at foretage en manuel opsætning, skal du gøre følgende:

Gå ind i Indstillinger > Generelt > netværk > mobildatanetværk >

APN: internet
Brugernavn:
Adgangskode:

Husk, at skriv internet med små bogstaver, og Brugernavn og Adgangskode felterne skal være tomme.

Efter indtastningerne er det vigtigt, du slukker din iPhone helt og tænder den igen. Nogen gange skal man gøre dette et par gange, før det virker.

Tilbage