header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 

Hvordan får jeg sat min mobiltelefon op til at komme på internettet?

Før du kan komme på internettet med din mobiltelefon, skal du gøre følgende:

- Via dit kundelogin skal du tilmelde dig tjenesten: GPRS data
- Herefter skal du sende en sms til 2222 med teksten: M

Du vil først modtage en bekræftelse sms og efterfølgende modtage en sms med GPRS opsætningen. Følg instrukserne der er angivet i sms'erne.

Ved fejl prøv venligst igen efter 5 minutter.


Du kan få tilsendt din opsætning her
Kundeservice Tlf 86 51 88 88 Åbningtid kl. 8-17
lynhurtig data på din mobil
 
happiimobil.dk • Postboks 201 • 8310 Tranbjerg • Tlf. 70 42 43 10 •kundeservice@happiimobil.dk
Dankort VISA VISA Electron MasterCard