header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvordan får jeg sat min mobiltelefon op til at komme på internettet?

Før du kan komme på internettet med din mobiltelefon, skal du gøre følgende:

- Via dit kundelogin skal du tilmelde dig tjenesten: GPRS data
- Herefter skal du sende en sms til 2222 med teksten: M

Du vil først modtage en bekræftelse sms og efterfølgende modtage en sms med GPRS opsætningen. Følg instrukserne der er angivet i sms'erne.

Ved fejl prøv venligst igen efter 5 minutter.


Du kan få tilsendt din opsætning her
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |