Hvordan sætter jeg min telefon op til mms?

Før du kan sende og modtage mms'er på din mobiltelefon, skal du gøre følgende:

Du kan få tilsendt din opsætning her

Har du en Android telefon, skal den sættes op via dette link

Nogle telefoner kan opsættes på følgende måde: Send en sms til 1111 med teksten: mms Du vil så modtage en bekræftelse sms og efterfølgende modtage en sms med mms opsætningen. Følg instrukserne der er angivet i sms'erne.