Hvordan deaktivere/aktivere jeg viderestillingen til Telefonsvareren?

Hvis du er tilmeldt Telefonsvareren bliver dine opkald automatisk viderestillet til Telefonsvareren, når din mobiltelefon er uden for dækning, optaget, slukket eller ikke bliver besvaret.

Du kan deaktivere alle dine viderestillinger til Telefonsvarer ved at taste følgende:

##002# og tryk herefter på "Ring op" tasten

For igen at aktivere viderestillingerne til din Telefonsvarer skal du taste følgende:

**004*Telefonsvarer nummer# og tryk herefter på "Ring op" tasten