header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Kan jeg flytte mit mobilnummer over til happiimobil?

Ja, du har mulighed for at skifte til happiimobil og samtidig beholde dit nuværende mobilnummer.

Under tilmeldingen skal du blot oplyse dit nuværende mobilnummer, dit nuværende teleselskab og dit simkort nummer, også kaldet ICC nummer. Simkort nummeret står på selve simkortet og består typisk af 15-20 cifre.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |