header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvorfor skal jeg udfylde og indsende en fuldmagt?

Fuldmagten giver os lov til at flytte dit mobilnummer, og opsige dit gamle abonnement hos dit nuværende teleselskab. Det er derfor meget vigtigt, at du udfylder og indsender fuldmagten til happiimobil.

Du finder fuldmagten i slutningen af bestillingen og den bliver ligeledes sendt til dig pr. e-mail.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |