header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Skal jeg selv opsige mit abonnement?

Det er meget vigtigt, at du ikke selv opsiger dit abonnement hos dit nuværende teleselskab.

Hvis du selv gør dette, vil dit ønske om at flytte nummeret blive afvist. Hvis du har opsagt dit nummer, skal du tage kontakt til dit nuværende teleselskab for at høre, hvordan du aktiverer dit nummer igen, så det kan flyttes.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |