header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvordan sker flytningen?

Når vi modtager din fuldmagt, forespørger vi dit nuværende teleselskab om flytning af dit nummer. Indenfor ca. 10 dage skulle vi gerne modtage en dato for, hvornår dit nummer kan flyttes. Denne dato kan godt ligge en måned ud i fremtiden, da nogle teleselskaber har en måneds opsigelse.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |