Hvorfor er min nummerflytning blevet afvist?

De mest normale grunde til at en nummerflytningen bliver afvist er skitseret herunder. Hvis du vil undgå at din nummerflytning bliver afvist, så skal du sikre dig, at ingen af nedenstående forhold er til stede.

- Det oplyste simkortnummer/icc-nummer er forkert. Kontakt din udbyder og få det rigtige.

- Det er den forkerte person, der har skrevet under på fuldmagten.

- Dit telefonnummer er opsagt hos din nuværende udbyder.

- Der er allerede en flytning i gang til et andet teleselskab.

- Der er et ejerskifte af nummeret i gang.

- Dit telefonnummer er lukket på grund af udestående regninger.

happiimobil påtager sig ikke ansvar for tab af mobilnummer, hvis årsagen skyldes tredjepart herunder afgivende teleselskab.