Hvornår modtager jeg mit nye simkort?

Ved bestilling af et nyt mobilnummer eller bestilling af et nyt simkort, vil dette blive afsendt dagen efter bestillingen. Dette betyder rent praktisk, at fra bestilling til at kortet er fremme med posten, går der ca. 2-3 arbejdsdage.

Ved flytning af dit nuværende nummer over til happiimobil, vil simkortet først blive afsendt når vi har modtaget en dato for aktivering af dit nummer hos happiimobil. Læs mere om dette i afsnittet: Flytning af mit nummer.

Simkortet har en størrelse på 32 kb.