Hvordan bestiller jeg et nyt simkort?

Hvis du ønsker at bestille et nyt simkort, har du to muligheder:

1. Send en e-mail til . E-mailen skal sendes fra den e-mail adresse, som du har registeret hos happiimobil. Du vil modtage dit nye simkort med posten, inden for 2-3 hverdage.

2. Lav en Tyverispærring direkte fra dit kundelogin. Bemærk, at dit nuværende simkort automatisk lukkes, og at der samtidig sendes et simkort til dig med posten, næstkommende hverdag.