Glemt brugernavn/adgangskode til dit kundelogin?

I forbindelse med din bestilling modtager du via e-mail, login oplysninger til dit kundelogin på www.happiimobil.dk.

Koden bestemmes i første omgang af happiimobil, men efter første login på dit kundelogin, kan du frit ændre den. Husk at der er forskel på store og små bogstaver.

Har du glemt koden til dit kundelogin, kan du få den tilsendt via e-mail. Dette kan gøres her
(husk at indtaste den e-mail adresse, som du er registreret med)

Hvis der opstår problemer, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 70424310.