Hvor finder jeg min PIN kode?

For at udgå misbrug af din mobiltelefon er den sikret med en PIN kode. Denne PIN kode skal indtastes, hver gang din mobil har været slukket.

Når du modtager dit simkort med posten vil PIN koden være angivet i det medfølgende brev. Hvis du har glemt din PIN kode, kan du finde den under dit kundelogin.

Du har mulighed for at ændre din PIN kode på din mobil ved at taste:

**04*Nuværende PIN kode*Ny PIN kode*Ny PIN kode#

Hvis du indtaster din PIN kode forkert tre gange, skal du indtaste din PUK kode. Læs mere omkring din PUK kode under punktet "Hvor finder jeg min PUK kode?"