Hvor finder jeg min PUK kode?

Hvis du kommer til at taste din PIN kode forkert tre gange, låses telefonen. For at åbne den igen skal du indtaste din PUK kode. PUK koden består af 8 cifre og kan findes i dit velkomstbrev eller på dit kundelogin.

Når du har indtastet PUK koden, vil du blive bedt om at indtaste en ny PIN kode.

Hvis du indtaster PUK koden forkert ti gange, vil kortet blive gjort inaktivt. Du skal kontakte kundeservice, hvis det er tilfældet.

Hvis din telefon ikke automatisk beder om PUK koden, kan du taste følgende for at åbne telefonen:

**05*PUK kode*Ny PIN kode*Ny PIN kode#