header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Udeladt nummer

happiimobil videregiver data til De Gule Sider, hvilket betyder, at vores kunder kan findes på www.dgs.dk samt 118 oplysningen.

Hvis du ikke ønsker at blive optaget på De Gule Sider og på 118 oplysningen, kan sende en mail til kundeservice på kundeservice@happiimobil.dk hvor du angiver dette ønske.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |