header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Skjult nummer

Hvis du ikke ønsker at oplyse dit nummer, når man ringer ud, kan du tilmelde dig tjenesten Skjul nummer ved opkald.

Dette kan gøres direkte under dit kundelogin.

Er din mobiltelefon sat til at vise nummer ved opkald, så skal det også deaktiveres på telefonen.

Bemærk: Selvom du har valgt skjult nummer vil dit nummer altid blive vist når du sender en sms.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |