header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 

Skjult nummer

Hvis du ikke ønsker at oplyse dit nummer, når man ringer ud, kan du tilmelde dig tjenesten Skjul nummer ved opkald.

Dette kan gøres direkte under dit kundelogin.

Er din mobiltelefon sat til at vise nummer ved opkald, så skal det også deaktiveres på telefonen.

Bemærk: Selvom du har valgt skjult nummer vil dit nummer altid blive vist når du sender en sms.
Kundeservice Tlf 86 51 88 88 Åbningtid kl. 8-17
lynhurtig data på din mobil
 
happiimobil.dk • Postboks 201 • 8310 Tranbjerg • Tlf. 70 42 43 10 •kundeservice@happiimobil.dk
Dankort VISA VISA Electron MasterCard