Hvad er happii-chef?

happii-chef er en gratis service, der giver happiimobil kunderne mulighed for at tilmelde og administrere flere mobilnumre på en gang. Med happii-chef kan virksomheder eller familier, der er tilknyttet samme husstand, administrere flere mobilnumre fra det samme kundelogin.

happii-chef giver dig mulighed for at:

- Tilmelde flere numre på en gang
- Få overblik over forbruget på flere numre
- Tilmelde numrene automatisk optankning

Med happii-chef får happii-busiiness kunder mulighed for at ringe til en særlig lav minutpris på 30 øre mellem mobilnumre, der er tilknyttet samme happii-chef.

Sådan gør du:

Du kan vælge at bruge happii-chef fra dit kundelogin, eller i forbindelse med oprettelse af abonnement.

happii-chef vil derefter give dig et overblik over hvor mange mobilnumre der er tilmeldt den samme happii-chef, og give dig mulighed for at administrere disse fra et login.

Ønsker du at tilmelde allerede oprettede mobilnumre til happii-chef, skal du sende en mail til kundeservice på kundeservice@happiimobil.dk med oplysninger om de pågældende numre.