header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Kan jeg overdrage mit mobilnummer til en anden person?

For at overdrage dit mobilnummer til en anden person, skal du indsende en korrekt udfyldt overdragelsesfuldmagt i underskrevet tilstand. Kontakt kundeservice for at få tilsendt overdragelsesfuldmagten.

happiimobil kan kun lave en overdragelse hvis mobilkontoen har en positiv saldo.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |