Hvordan sørger jeg for at min telefon ikke bliver spærret i udlandet?

Måden du undgår en spærret telefon er, at du før afrejse tanker saldoen op eller tilmelder automatisk optankning. Happiimobil kan ikke stå inde for, at din telefon vil blive genåbnet, hvis telefon er spærret i udlandet. Derfor opfodres det til at tanke saldoen op eller tilmelde automatisk optankning før afrejse.