header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvilke priser gælder i udlandet?

Unotel benytter TDC som netværks operatør, og det er derfor TDC udlands priser som Happiimobil benytter når man benytter telefonen i udlandet. Du kan finde priserne på TDC udlands telefoni her Unotel kan derfor heller ikke stå inde for dårlig eller slet ingen dækning i udlandet, hvis operatøren i det pågældende land har tekniske problemer.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |