Hvordan undgår jeg fup-opkald?

happiimobil har fem gode råd til kunder, der får opkald fra numre, de ikke har i deres telefonbog:
1. Tjek om det er et nummer, du kender.
2. Tjek antallet af cifre. Starter nummeret med "+45" skal der efterfølgende være otte cifre; hverken flere eller færre, for at det er et dansk nummer.
3. Er du det mindste i tvivl, så lad være med at ringe tilbage.
4. Pas på du ikke ringer til fupnumre ved et uheld ? slet altid mistænkelige numre fra opkaldslisten
5. Oplys nummeret til TDC. Så behandler de informationerne og vil lukke ned for opkald til nummeret, hvis der er tale om svindel.
Klik her for at anmelde nummeret hos TDC.