header  
 
Glemt adgangskode? Login    
 
 
 

Hvor meget data har jeg brug for?

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, fordi du ikke ved hvor meget data du bruger, kan du se eksempler på dataforbrug her.

Hvad er fup-opkald?

happiimobil advarer mod fupopkald fra udenlandske numre. Svindlen foregår ved, at der ringes op fra et udenlandsk nummer og lægges på, inden du når at besvare opkaldet, så det ser ud som om, du har et ubesvaret opkald. Ringer du tilbage, bliver du forbundet til en telefonsvarer i udlandet, og kommer til at betale en meget høj minutpris.
 
 
 
Dankort
VISA
VISA Electron
MasterCard
Driftsstatus  |  
FAQ  |  
Om os  |  
Kontakt  |  
Betingelser  |