Fortrydelsesret

Når du som privatkunde handler med happiimobil uden at vi mødes i butik, kan du fortryde dine bestillinger i 14 dage. Du kan fortryde ved at ringe til os eller ved at udfylde og sende fortrydelsesblanketten, som du finder her: Fortrydelsesformular

Hvis du vil fortryde bestilling af abonnementer:

Du kan fortryde din bestilling i 14 dage regnet fra den dag, hvor du modtager ordrebekræftelse fra happiimobil. Du kan fortryde ved at ringe til os eller ved at udfylde og sende fortrydelsesblanketten. Hvis du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi dine tilgodehavender senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse.

Hvis du vil fortryde bestilling af varer eller samlet køb af mobiltelefon og abonnement:

Du kan fortryde din bestilling i 14 dage regnet fra den dag, hvor du modtager varen. Du kan fortryde ved at ringe til os eller ved at udfylde og sende fortrydelsesblanketten.

Hvis du bruger din fortrydelsesret, skal du returnere varen i samme stand, som da du modtog den, og du skal sende varen til os på happiimobil.dk, Postboks 201, 8310 Tranbjerg, senest 14 dage efter du har meddelt os din fortrydelse. Varen skal returneres i originalemballagen. BEMÆRK, at du selv skal afholde alle omkostninger ved returnering, og at du selv bærer risikoen for varen under selve returneringen.

Hvis du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse. BEMÆRK, at hvis vi kan konstatere en værdiforringelse ved den returnerede vare, forbeholder vi os ret til at kræve refusion herfor af dig.”